Toca’m, sóc teu

Catalan flag

Més de 20 pianos de carrer es distribuiran per diversos indrets de Barcelona en el marc del Concurs Internacional de Música Maria Canals Barcelona (www.mariacanals.org), durant el mes de març de 2010. Situats en parcs públics, carrers i places i sota el lema “Toca’m, sóc teu” els pianos estan col·locats perquè qualsevol persona els toqui, els personalitzi i els gaudeixi.

Present a diferents països des del 2008, “Toca’m, sóc teu” és un projecte artístic de Luke Jerram.

El Concurs Internacional de Música Maria Canals de Barcelona és el degà dels concursos de música a Espanya i un dels més prestigiosos de tot el món. El Concurs, que enguany celebra la 56a edició, tindrà lloc entre el 13 i els 26 de març al Palau de la Música i organitzarà més de 50 recitals per tota la ciutat de Barcelona en el marc de l’Off Concurs.

En aquesta web podeu expressar els vostres comentaris i penjar els vostres vídeos i fotografies en relació als pianos. A més de documentar la història de cada piano, la web servirà també per connectar els pianos i els seus seguidors per Barcelona. Després de tres setmanes a la ciutat, el Concurs Maria Canals donarà els pianos a escoles de música locals i centres socials.

Clica un indret del plànol per veure els teus vídeos, fotos i comentaris.

spanish1

Más de 20 pianos de calle se distribuirán por diferentes espacios de Barcelona en el marco del Concurso Internacional de Música Maria Canals (www.mariacanals.org), durante el mes de marzo de 2010. Situados en parques públicos, calles y plazas, y bajo el lema “Tócame, soy tuyo”, los pianos están colocados para que cualquier persona los toque, los personalice y los disfrute.

Presente en diferentes países desde el año 2008, “Tócame, soy tuyo” es un proyecto artístico de Luke Jerram.

El Concurs Internacional de Música Maria Canals de Barcelona es el decano de los concursos de música en España y uno de los más prestigiosos de todo el mundo. El Concurso, que este año celebra la 56 edición, tendrá lugar entre el 13 y el 26 de marzo en el Palau de la Música y organizará más de 50 recitales por toda la ciudad de Barcelona en el marco del Off Concurs.

En esta web, podéis expresar vuestros comentarios y colgar vuestros videos y fotografías en relación a los pianos. Además de documentar la historia de cada piano, la web servirá también para conectar a los pianos y a sus seguidores por Barcelona. Después de tres semanas en la ciudad, el Concurso Maria Canals ofrecerá los pianos a escuelas de música y centros sociales.

Clica en un lugar del mapa para ver tus videos, fotos y comentarios.

english1

From March 2010, more than 20 street pianos will be distributed across the streets of Barcelona for the International Music Competition Maria Canals (www.mariacanals.org). Located in public parks, streets and squares, the pianos are for any member of the public to play, to personalise and to enjoy.

Touring internationally since 2008, “Play Me, I’m Yours” is an artwork by artist Luke Jerram.

The Maria Canals International Music Contest was the first music contest in Spain and is one of the most prestigous all over the world. The Contest will be on from 13th to 26th March in El Palau de la Música and will organize more than 50 concerts all around Barcelona within the framework of the official Contest.

This website was made for the public to post their comments, films and photos about the pianos. Whilst documenting each piano’s journey, the website will connect the pianos and their communities across the city. After being in a place for three weeks, they will be donated to local schools and community groups.

Click on a location below to view your films, photos & comments.